Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Dakreparatie in Valkenswaard

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf in dakreparatie en alles wat daarbij komt kijken voor uw woning in Valkenswaard of Brabant, kunt u bij ons terecht. DakXL uit Valkenswaard, nabij Eindhoven, is in te schakelen voor alle soorten daken en verschillende soorten werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Dakreparatie in Valkenswaard en Brabant

Wanneer er schade is aan uw woning in Valkenswaard of Brabant, is het verstandig om snel over te gaan tot dakreparatie. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van lekkages, kan dit tot grote schade leiden. Dat zorgt vervolgens weer voor onaangenaam hoge kosten. Onze dakdekkers uit Eindhoven weten met elk soort dak precies hoe zij te werk moeten gaan. Dat geldt voor zowel kleine werkzaamheden als grote dakrenovaties. Onze specialisten doen eerst uitvoerig controle om te kijken wat er precies nodig is. Daarna zullen zij zorgvuldig de nodige dakreparatie uitvoeren om een veilig dak te creƫren bij u in Valkenswaard of Brabant. Ook staat ons team paraat wanneer het gaat om het aanvragen van eventuele subsidie. Dat is immers belangrijk wanneer u aan de slag gaat met uw dak.

Dak vervangen

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Wilt u een dakreparatie laten uitvoeren aan uw woning in Valkenswaard of Brabant om schade op te lossen of te voorkomen? Wij helpen u graag om te zorgen dat u een veilig dak boven uw hoofd heeft. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 87 69 133. Daarnaast is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@dakxl.nl. We kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl