Dakonderhoud

U houdt zich waarschijnlijk niet iedere dag bezig met het dak, maar toch is het belangrijk om er regelmatig aandacht aan te besteden. Door het dak periodiek te onderhouden, voorkomt u scheurtjes, beschadigingen en lekkages. 

Voor professioneel dakonderhoud in Brabant en omgeving kunt u bij DakXL terecht. Onze dakdekkers hebben ervaring met alle soorten daken. Dus of u nu een schuin of plat dak heeft: onze mannen verzorgen graag het onderhoud!

Professioneel dakonderhoud in Brabant!

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan genezen. Wist u dat dakschade geleidelijk ontstaat? En vaak zonder dat bewoners het door hebben? Daarom is het belangrijk om uw dak regelmatig te onderhouden. Zo voorkomt u beschadigingen en lekkages, maar ook verlengt het de levensduur van de dakbedekking. 

Met periodiek onderhoud voorkomt u schade aan uw dak. Onze dakdekkers reinigen de dakbedekking en inspecteren uw dak op eventuele schade. Vervolgens worden scheurtjes of beschadigingen direct gerepareerd. Bovendien is onderhoud een stuk voordeliger dan repareren of vervangen van uw volledige dak.

Het beste onderhoud voor uw platte of schuine dak

Wij zijn gespecialiseerd in dakonderhoud van platte en schuine daken. Wij komen met ons vakkundige team snel op locatie om uw dak te onderhouden en eventueel te repareren. Het is daarnaast ook mogelijk om voor een onderhoudspakket te kiezen. Onze professionele dakdekkers komen dan periodiek bij u langs om uw dak te controleren en te onderhouden. Voor een vast bedrag per maand bent u altijd verzekerd van een veilig dak. 

Voordelen dakonderhoud DakXL

  • Vaste all-in prijs
  • Persoonlijk advies
  • Oplossing voor ieder budget
  • Snel ter plaatse
  • Voordelige onderhoudspakketten

Hulp bij dakrenovatie & subsidie

Naast dakonderhoud zijn wij ook gespecialiseerd in dakrenovatie en het vervangen van uw huidige dak. Maar dit is niet het enige wat wij doen. We bieden ook persoonlijke hulp bij het aanvragen van vergunningen en subsidies. U kunt namelijk een subsidie ontvangen wanneer u uw dak tijdens de renovatie laat isoleren. Zo bespaart u een hoop geld en verduurzaamt u uw woning! 

Wat kost dakonderhoud bij DakXL?

Wilt u weten hoeveel dakonderhoud aan uw platte of schuine dak gaat kosten? Vraag hieronder binnen 2 minuten een prijsopgave aan. Onze offertes bevatten een vaste all-in prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien zijn er ook financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden. Heeft u een vraag voor onze dakdekkers? Misschien wilt u weten wanneer het tijd is voor dakonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Meer Informatie
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl