Over ons

DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden. Onze passie voor daken vertaalt zich al gauw in het persoonlijke contact dat wij onderhouden met klanten. Wij denken mee tijdens het gehele proces; van het vaststellen van het probleem tot de service nadat het probleem verholpen is. We vertellen u graag wat meer over ons bedrijf en ons werk als dak experts.

Dakrenovatie is een vak apart

Ondanks onze jarenlange ervaring komen we dagelijks weer andere daken tegen. De variatie in ons werk is een van de dingen die het leuk maakt. De problemen waar we op stuiten zijn doorgaans wel hetzelfde. Daken die niet goed onderhouden zijn, lekkage en dakgoten die niet goed schoongemaakt zijn bijvoorbeeld.

Het maakt daarom niet uit wat voor dak u heeft. Onze vakmannen weten het probleem snel vast te stellen en direct te verhelpen.

Dakonderhoud en renovatie in Brabant

Woont u ook in Brabant en kan uw dak wel eens een onderhoudsbeurt gebruiken? Neem contact op met het team van DakXL om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons op Instagram

Mis nooit meer iets met sneak pics van ons laatste werk en proces.

DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl