Over ons

DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden. Onze passie voor daken vertaalt zich al gauw in het persoonlijke contact dat wij onderhouden met klanten. Wij denken mee tijdens het gehele proces; van het vaststellen van het probleem tot de service nadat het probleem verholpen is. We vertellen u graag wat meer over ons bedrijf en ons werk als dak experts.

Dakrenovatie is een vak apart

Ondanks onze jarenlange ervaring komen we dagelijks weer andere daken tegen. De variatie in ons werk is een van de dingen die het leuk maakt. De problemen waar we op stuiten zijn doorgaans wel hetzelfde. Daken die niet goed onderhouden zijn, lekkage en dakgoten die niet goed schoongemaakt zijn bijvoorbeeld. Het maakt daarom niet uit wat voor dak u heeft. Onze vakmannen weten het probleem snel vast te stellen en direct te verhelpen.

Schakel een ervaren team dak experts in!

Door de jaren heen zijn we gegroeid naar een vakkundig team. Iedere vakman die bij ons werkt heeft weer zijn eigen expertise. Van dakbedekking tot het schoonmaken van dakgoten. En voor de subsidie- en/of vergunningsaanvraag wordt u bijgestaan door onze ervaren bedrijfsjurist met een master in bestuursrecht. Voor ieder onderdeel van het onderhouden van daken hebben wij een specialist in huis om uw dakrenovatie zorgvuldig uit te voeren.

Voordelen van DakXL

Bij DakXL kunt u rekenen op scherpe all-in prijzen, dat houdt in; er zijn geen verassingen achteraf. Hiermee bieden wij oplossingen voor ieder budget. Vul de handige rekentool in om binnen 2 minuten een schatting van de kosten te krijgen. Daarnaast krijgt u professionele begeleiding bij het aanvragen van subsidie en/of een vergunning.

Dakonderhoud en renovatie in Brabant

Woont u ook in Brabant en kan uw dak wel eens een onderhoudsbeurt gebruiken? Neem contact op met het team van DakXL om de mogelijkheden te bespreken. Of vul de handige rekentool in om binnen 2 minuten uit te rekenen wat het onderhoud aan uw dak zou kosten.

DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.