Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Dakrenovatie in Eindhoven

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf dat uw dakrenovatie in de buurt van Eindhoven of Best kan uitvoeren? DakXL is gespecialiseerd in renovatie van alle soorten daken. Wij zorgen er op nauwkeurige wijze voor dat uw dak goed wordt gerenoveerd of onderhouden.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Een zorgvuldige dakrenovatie bij u in Eindhoven of Best

Ons bedrijf uit Valkenswaard zorgt graag voor uw dakrenovatie in Eindhoven of Best. Het maakt niet uit of het gaat om het leggen van nieuwe dakpannen, dakisolatie plaatsen of leien vervangen. Wij regelen voor u een veilig dak. Wij voeren zowel kleine werkzaamheden, als een complete dakrenovatie uit. Wanneer bijvoorbeeld uw dakbedekking zijn levensduur bereikt heeft, of in ieder geval het grootste gedeelte kapot is, dan raden wij een grondige dakrenovatie aan. Natuurlijk controleren onze dakspecialisten eerst of dit daadwerkelijk noodzakelijk is. Wanneer de schade te groot is voor renovatie raden wij aan om uw dak te vervangen. Wanneer u een dakrenovatie wil laten uitvoeren voor uw woning in Eindhoven of Best, is het belangrijk om stil te staan bij een aantal belangrijke zaken. Denk aan het aanvragen van subsidies, een vergunning of financiering.

Dak vervangen

Profiteer van een vakkundig team

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in de buurt van Eindhoven of Best dat gespecialiseerd is in dakrenovatie voor platte daken? Ons bedrijf uit Valkenswaard, in de buurt van Eindhoven, helpt u graag een veilig dak creƫren. Dit geldt ook voor hellende daken. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 87 69 133. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een mail te sturen. Dat doet u via info@dakxl.nl. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl