Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Dakonderhoud in Valkenswaard

Wanneer u goed dakonderhoud wilt laten verrichten voor uw huis in Valkenswaard, Veldhoven of Eindhoven, kunt u bij DakXL terecht. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat zich specialiseert in all-in-dakonderhoud voor alle soorten daken. Wij hechten waarde aan professioneel handelen en stellen uw wensen en behoeften voorop wanneer we onderhoud aan daken in Eindhoven, Veldhoven of Valkenswaard uitvoeren.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Professionele begeleiding bij dakonderhoud

Onze dakspecialisten zorgen voor een veilig all-in-dakonderhoud. Wij zijn betrokken tijdens het hele proces. Is er een probleem? Dan blijven we zoeken totdat het probleem is opgelost. Regelmatig dakonderhoud is nodig om heftige schade en daarmee onaangename kosten te voorkomen. Wij ontzien u graag van alle zorgen omtrent uw dak en doen er alles aan om een veilig dak te creëren. Heeft u ernstige schade aan uw dak? Laat dan uw dak vervangen door ons vakkundige team. Naast onderhoud voor daken verrichten wij nog veel meer werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor dakrenovatie en -reparatie. Wanneer u met uw dak aan de slag wilt, is het vaak nodig om een subsidie aan te vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarbij helpen. Dat geldt ook voor de financiën.

Dak vervangen

Een vaste prijs voor onderhoud aan daken

We hanteren een vaste prijs voor all-in-dakonderhoud, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien hebben we een oplossing voor ieder budget en bieden we voordelige onderhoudspakketten aan. Zo betaalt u nooit teveel bij ons voor onderhoud aan daken. We komen graag bij u langs om u te adviseren over de benodigde werkzaamheden op het gebied van dakonderhoud.  

Neem contact met ons op voor all-in-dakonderhoud

Wilt u graag dakonderhoud laten verrichten? Schakel dan onze professionele dakdekker in om onderhoud aan daken uit te laten voeren op deskundige wijze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 87 69 133 of stuur een e-mail naar info@dakxl.nl. Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl