Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Dakonderhoud in Brabant

Wanneer u goed dakonderhoud wilt verrichten voor uw huis in Brabant of Valkenswaard, kunt u bij DakXL terecht. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat zich specialiseert in dakonderhoud rondom alle soorten daken. Wij hechten waarde aan professioneel handelen en stellen uw wensen en behoeften voorop.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Professioneel dakonderhoud voor uw huis in Brabant of Valkenswaard

Onze specialisten zorgen voor een veilig dakonderhoud voor uw huis in Brabant of Valkenswaard. Wij zijn betrokken tijdens het hele proces. Is er een probleem? Dan blijven we zoeken totdat het probleem is opgelost. Regelmatig dakonderhoud voor uw huis in Brabant of Valkenswaard is nodig om heftige schade en daarmee onaangename kosten te voorkomen. Wij ontzien u graag van alle zorgen rondom uw dak en doen er alles aan om een veilig dak te creëren. Heeft u ernstige schade aan uw dak? Laat dan uw dak vervangen door ons vakkundig team. Naast dakonderhoud zijn er nog veel meer werkzaamheden die wij verrichten. Zo kunt u bij ons terecht voor dakrenovatie en dakreparatie. Wanneer u met uw dak aan de slag wilt, moet u vaak een subsidie aanvragen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarbij helpen. Dat geldt ook voor de financiën.

Dak vervangen

Maak gebruik van échte specialisten

Wilt u graag dakonderhoud laten verrichten bij uw woning in Brabant of Valkenswaard? Schakel dan ons professionele dakdekkersbedrijf uit Valkenswaard, nabij Eindhoven in. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 87 69 133.Daarnaast kunt u ook mailen naar info@dakxl.nl. Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl