Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Uw dak laten vervangen in Valkenswaard

Wilt u graag uw dak laten vervangen in Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven of Best? DakXL vervangt uw dak met beleid. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit staan bij ons centraal. Wij denken gedurende het gehele proces met u mee. Ons doel is om daken voordelig te renoveren en u zo een veilig, stevig dak te bieden.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.
Laat uw dak vervangen door onze specialisten

Wij vervangen graag uw dak en zijn gespecialiseerd in renovaties van alle soorten daken. Het laten vervangen van uw dak is geen makkelijke opdracht. Het is niet alleen een belangrijke keuze voor nu, maar ook voor de toekomst. Er zijn veel mogelijkheden wanneer u een nieuw dak wenst. Wij vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt waar u achter staat. Onze dakdekkers adviseren u graag bij de vervanging van uw dak.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Ondersteuning bij het vervangen van uw dak

Wanneer u uw dak wilt laten vervangen, is het goed om naar een aantal aspecten te kijken. Zo is het nodig om een vergunning aan te vragen. Naast het aanvragen van een vergunning, is het ook mogelijk om een subsidie aan te vragen. Wij hebben ervaring met het aanvragen van subsidies en helpen u dan ook graag bij dit proces.

Dak vervangen

Laat uw dak door ons vervangen

Wij vervangen graag uw dak op professionele wijze. Daarnaast helpen wij u graag met andere dakreparaties, zoals het renoveren van uw dak. Heeft u interesse in een samenwerking met ons bedrijf? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 87 69 133 of stuur een e-mail naar info@dakxl.nl. Wij staan u graag te woord.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl