Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Dakrenoveren en isoleren in Eindhoven en omgeving

Wilt u uw dak laten renoveren en isoleren in Eindhoven, Veldhoven of Valkenswaard? DakXL is dé specialist die u inschakelt als u verzekerd wilt zijn van een veilig, stevig dak dat jaren meegaat. We hanteren all-in-prijzen, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent en nooit voor verrassingen komt te staan. Ook begeleiden wij de renovatie van a tot z en we verzorgen het hele proces.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Uw dak laten renoveren en isoleren; wat zijn de voordelen?

Is uw dak beschadigt of is er een lek? Dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat herstellen. Als de schade te groot is, is een dakrenovatie een goede keuze. Kiest u ervoor om uw dak te laten renoveren? Dan is het slim om uw dak ook te laten isoleren. Dit biedt namelijk vele voordelen. Zo bespaart u veel kosten op de energierekening. Door uw dak te laten isoleren, houdt u de warmte niet alleen binnen op koude dagen, maar blijft de warmte ook buiten op de warmere dagen. U heeft dus minder last van kou en tocht én draagt ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Wilt u uw dak laten renoveren en isoleren door een expert met veel ervaring? Dan is DakXL dé dakspecialist voor u!

Dak vervangen

Laat uw dak door ons isoleren tijdens de renovatie

Wilt u tijdens het renoveren van uw dak ook dat wij het dak isoleren? We regelen dit graag voor u en helpen u graag een steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten, zoals het laten aanleggen van zonnepanelen op uw dak. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 085 87 69 133. We beantwoorden graag al uw vragen.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl