Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Dakreparatie in Eindhoven

DakXL uit Valkenswaard is gespecialiseerd in dakreparatie en repareert daken in de buurt van Eindhoven en Veldhoven. Ons bedrijf is in te schakelen voor alle soorten daken en verricht verschillende werkzaamheden aan uw dak. Dat varieert van kleine reparaties tot een compleet nieuw dak.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Een dakreparatie in de buurt van Eindhoven en Veldhoven

Is er schade aan uw dak in Eindhoven of Veldhoven en is er een dakreparatie nodig? Wanneer u schade heeft aan uw dak is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren om grotere schade te voorkomen. Ons dakdekkersbedrijf helpt u graag bij het vaststellen en oplossen van het probleem. Wij controleren altijd welke reparaties daadwerkelijk nodig zijn. Dat kan variƫren van enkel dakonderhoud tot het vervangen van uw dak. Dat is afhankelijk van de schade. Anders dan dakreparatie kunt u voor uw woning in Eindhoven of Veldhoven ook bij ons terecht voor andere werkzaamheden, zoals dakrenovatie. Bij deze processen is het vaak nodig om een vergunning of financiering aan te vragen bij de gemeente. Door onze ervaring kunnen wij helpen bij dat proces. Dat doen wij dan ook graag.

Dak vervangen

Schakel ons in en profiteer van deskundigheid

Is uw woning in Eindhoven of Veldhoven toe aan dakreparatie? Neem contact op met ons bedrijf uit Valkenswaard, in de buurt van Eindhoven. Wij kijken graag samen met u wat er nodig is om uw dak weer veilig te maken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 87 69 133. Daarnaast kunt u ons mailen via info@dakxl.nl. Onze experts helpen u graag.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl