Professionele begeleiding

Oplossing voor ieder budget

All-in prijzen

Dakrenovatie in Brabant

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat uw dakrenovatie kan uitvoeren aan uw woning in Brabant of Valkenswaard, dan zit u goed bij ons. Voor allerlei soorten renovaties en voor alle soorten daken kunt u terecht bij DakXL uit Valkenswaard. Wij bieden u ondersteuning gedurende het hele proces en adviseren waar nodig.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf?

Direct Contact

Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan.
Controleer het formulier.

Dak renoveren en onderhouden
Financieringsmogelijkheden
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden om de investering te spreiden.

Prijsopgave voor uw dak
Prijsopgave in 2 minuten

Vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsopgave aan.

subsidies en vergunningen voor uw dak
Hulp bij subsidie aanvragen

Hulp bij het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Een dakrenovatie laten uitvoeren aan uw woning in Brabant of Valkenswaard

Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren aan uw woning in Brabant of Valkenswaard? Onze specialisten voeren allerlei werkzaamheden uit betreft uw dak. Dat varieert van kleine klusjes tot een complete dakrenovatie. Te allen tijde controleren wij eerst wat er wel en niet nodig is. Als de schade beperkt is, heeft u genoeg aan dakonderhoud. Wanneer u hevige schade aan uw dak heeft, controleren onze specialisten of het nodig is om uw dak te vervangen. Wanneer u voor uw woning in Brabant of Valkenswaard dakrenovatie wilt laten uitvoeren, zijn een aantal zaken belangrijk. Denk aan het aanvragen van een financiering, vergunning en eventuele subsidies. Wij hebben dat al vaker gedaan en helpen u dan ook graag bij dit proces.

Dak vervangen

Schakel onze expertise in

Ons bedrijf uit Valkenswaard, dichtbij Eindhoven, helpt u graag op een zorgvuldige manier bij de dakrenovatie van uw hellend dak bij uw woning in Brabant of Valkenswaard. Wij stellen uw wensen en behoeften centraal en helpen u waar nodig gedurende het hele proces. Dit geldt ook voor platte daken. Neem contact op voor meer informatie. Telefonisch bereikt u ons door middel van 085 87 69 133. Daarnaast kunt u ons bereiken via ons mailadres: info@dakxl.nl. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.

Dak renoveren rekentool
DakXL werd opgericht met als doel het renoveren van daken voordeliger en klantvriendelijker te maken. Vertrouwen, duurzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden.
085 87 69 133info@dakxl.nl